D66Eindhoven

Een groot deel van mijn leven draait om de politiek, vooral de plaatselijke. Dit allemaal vanuit D66Eindhoven, waar ik me aanmeldde omdat mij werd gezegd dat als ik toch overal een mening over had, ik er net zo goed iets mee kon doen.

D66 is de partij die bij mij past. Geen enkele partij past voor 100% bij alle standpunten die je hebt, maar ik deel wel de visie en de uitgangspunten van de partij. Op advies van een oud-raadslid stond ik op de lijst, dan zou ik mee kunnen praten. Dat deed ik na de verkiezingen dan ook als commissielid in de commissie Ruimte & Vastgoed. Daarnaast werd ik Secretaris van de afdeling in Eindhoven. Een soort spin-in-het-web, maar ook manusje-van-alles. van brieven sturen, de website bijhouden tot activiteiten organiseren en campagne -voeren. Veel verschillend zaken heb ik geleerd en gedaan als secretaris.

Toen Bram Bonsen een mooie baan aangeboden kreeg in de USA mocht in doorschuiven en werd ik raadslid. Geen secretaris meer dus, maar wel een stapje verder in de Eindhovense politiek.

Voor meer informatie over D66-Eindhoven kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen (kijk op de website van de gemeente) of kijken op de site van D66Eindhoven.

Comments are closed.