Over mezelf

Lang geleden heb ik een eerste poging gedaan tot een blog. Voornamelijk omdat me dingen op straat opvielen. Inmiddels ben ik verslingerd aan Twitter, maar ik mis hier de ruimte om wat meer te kunnen vertellen over wat ik vind. Er valt genoeg te zeggen over Eindhoven, de gemeentepolitiek en de media.

Geboren in Nijmegen, een paar jaartjes in Washington en tussendoor ook nog import-Limburger, woon ik in Eindhoven langer dan ik ergens anders gewoond heb. Als mensen zeggen: “Wat klinkt je Brabants!” dan zeg ik : “Merci!” (Dat dan weer wel) En van ‘Brabant’ van Guus Meeuwis krijg ik kippenvel. Oftewel ik voel me hier heel erg thuis.

Dat was ook een reden om de plaatselijke politiek te gaan volgen. En daar uiteindelijk in te rollen, door lid te worden van D66. Ik ben inmiddels een paar maandjes gemeenteraadslid voor D66 en dat bevalt goed. In Eindhoven gebeurt super veel en het is heel leuk om dat allemaal zo mee te maken én er iets over te mogen zeggen.

Zoals gemeld ben ik op Twitter te vinden en mede via dit medium vind ik van allerlei informatie waar ik me oprecht over kan verbazen. Allerlei zaken kunnen me aan het denken zetten, en die gedachtes wil ik dan ook hier delen.

One Response to Over mezelf

  1. Mooie website !!!

    Het onderwerp van het congres is :

    Denk aan morgen , doe vandaag !

    gr
    Gerwin