Bis Bis Bis!!

‘Meer meer meer!’ Of ‘Four more Years!’ Ik ben niet zo’n juicher, maar eigenlijk is dit het zeker waard. Ik mag namelijk nog 4 jaar raadslid in Eindhoven blijven! Dat is wel een applausje waard. Niet voor mij natuurlijk, maar een bedank-applaus VAN mij, aan de mensen die op mij hebben gestemd. 1110 stemmers om precies te zijn. Van een aantal mensen weet ik dat ze op mij hebben gestemd, maar deze keer waren het er zo veel, daar moeten mensen tussen zitten die ik niet ken.

Ik het al eerder gezegd, raadslid zijn is een hele eer. Dat vond ik het ook toen ik op plaats 3 terecht kwam van de kandidatenlijst van D66Eindhoven, en zeker ook toen ik tot Talent van het jaar werd uitgeroepen. En ook dit is een hele grote eer. Maar nog meer wellicht dan dat, voelt dit als een verantwoordelijkheid. Want al deze 1110 mensen hebben mij gekozen om hen in de politiek te vertegenwoordigen, om goede keuzes te maken en dingen aan de kaak te stellen.

Daar ga ik mijn best voor doen. Daarvoor reken ik op de steun en het begrip van mijn vrienden en familie. Maar ook op steun en begrip van de stemmers. Want soms zullen die niet meteen snappen waarom ik voor, of juist tegen iets ben. En ik zal ook niet altijd alles weten. Daarom hoor ik graag van andere mensen wat ze ergens van denken, of wat ze ergens van weten. Ik reken daarom ook op mondige Eindhovenaren. Die bij mij wellicht nog iets luider moeten zijn dan bij anderen, omdat mijn oren niet altijd meewerken.

This entry was posted in Eindhoven, Politiek. Bookmark the permalink.

Comments are closed.